Cutii

Cutii clasice

Cutiile pliante clasice sau americane sunt formate dintr-o bucată cu o articulație lipită, capsată sau lipită cu bandă, care are ambele capete sub formă de clape. Aceste cutii sunt transportate pliate, gata de folosire și necesită închiderea clapelor.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

Cutii telescopice

Cutii telescopice – sunt formate din una sau mai multe bucăți și sunt prevăzute cu un capac ce se pune pe corpul cutiei.

Cutii tip mapă

Cutiile tip dosar/ mapă  sunt formate de obicei dintr-o singură bucată de carton. Fundul cutiei este îndoit pentru a forma pereții și capacul. Cutiile pot fi aranjate și fără lipire sau capsare. Dispozitive de închidere, mânere pot fi încorporate în design.

Cutii glisante

Cutii glisante – sunt formate din ansambluri glisante (manșoane) ce se îmbină în direcții diferite unele în altele. Acest tip include deasemenea și mașoanele glisante.

Cutii rigide

Cutiile rigide sunt formate de obicei din două bucăți separate și un corp ce necesită capsare sau o operație similară înainte de a fi folosite.

Cutii gata lipite

Cutiile gata lipite sunt compuse dintr-o singură bucată, sunt transportate pliate și gata de a fi folosite printr-o simplă așezare.

Accesorii interioare

Accesoriile interioare cum ar fi căptușeli, divizoare, etc., fie sunt legate de designul cutiei sau sunt considerate părți separate.

Role și plăci

Carton Ondulat Sul și Plăci din Carton Ondulat în 3 straturi (două straturi netede și unul ondulat), 5 straturi (3 straturi netede și două ondulate) și 7 straturi (4 straturi netede și 3 ondulate).

Mai jos sunt prezentate următoarele: 0100, 0110 natur (3 straturi), 0110 alb (3 straturi), 0150 natur ( 5 straturi), 0150 alb (5 straturi), 0170 natur ( 7 straturi), 0170 alb ( 7 straturi).